مرکزتحقیقات بیولوژی سرطان

آزمایشگاه کشت سلول

[vc_separator border_width=”5″]

تاریخچه:

در سال 1345 “آزمایشگاه سرطان های تجربی” انستیتوکانسر تأسیس گردید. هدف از ایجاد این آزمایشگاه، فراهم سازی زیرساخت های مطالعات سرطان در محیط آزمایشگاهی و تولید مدل های تجربی سرطان بود. در سال 1383 و پس از تأسیس مرکز تحقیقات سرطان در این انستیتو، آزمایشگاه مدلهای تجربی سرطان به عنوان واحدی از آن مرکز، فعالیت های خود را در مدلسازی سرطانها با استفاده از مدلهای تجربی، تومورهای Syngeneicموشی و Xenograft در موشهای با نقص ایمنی گسترش داد.
یکی از امکانات اصلی مدلسازی توموری و مطالعات بر روی آنها، داشتن امکانات کشت سلولی میباشد. ازهمان ابتدا و سالهای اولیه، امکانات اولیه کشت سلول در مرکز فراهم بوده است . بنابراین ارایه خدمات به طرح های تحقیقاتی از همان زمان آغاز شده و همواره ادامه داشته است. به عنوان نمونه در دهۀ 40 و 50 از کپسولهای حاوی گاز کربنیک پنج درصد، در انکوباتورها استفاده می شده است.
در این آزمایشگاه کشت و ازمون سلولهای توموری بصورت اولیه از بافت تومور Primary cell culture و همچنین کشت رده های سلولی سرطانی Cell lines انجام می گردد.

[vc_separator border_width=”5″]

معرفی:

آزمایشگاه کشت سلول، در سال 1396 و پس از موافقت قطعی با تاسیس مرکز تحقیقات بیولوژی سرطان، با هدف انجام کشت های روتین رده های سلولی به منظور ایجاد تومور (tumor induction) در مدل های حیوانات آزمایشگاهی، کشت primary cell و برقراری ارتباط با سایر آزمایشگاه های کشت سلول به صورت شبکه ای راه اندازی شد.

[vc_separator border_width=”5″]

همکاران آزمایشگاه:

در حال حاضر اداره این آزمایشگاه بر عهده دکتر مروه رحمتی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده که با دستیاران و دانشجویان مرکز در این آزمایشگاه مشغول فعالیت¬ها و همکاری¬های پژوهشی و ارایه خدمات تکنیکی و علمی هستند.

آزمایشگاه کشت سلول مرکز تحقیقات بیولوژی سرطان با تعدادی از آزمایشگاه های داخل و بیرون دانشگاه همکاری داشته و بسته به مورد همکاری از کمک آنها استفاده می نماید.

[vc_separator border_width=”5″]

امکانات:

این آزمایشگاه مجهز به هود لامینارکلاس II، انکوباتور co2، سانتریفیوژ، میکروسکوپ اینورت، میکروسکوپ نوری، تانک های ازت مایع و بن ماری و سایر امکانات مورد نیاز خود می باشد.

[vc_separator border_width=”5″]

رده های سلولی:

این آزمایشگاه دارای انواع رده های سلولی انسانی، رده های سلولی موشی، نمونه های توموری انسانی و موشی پر مصرف می باشد.

[vc_separator border_width=”5″][vc_separator border_width=”5″]

▬  آزمایشگاه تحقیقاتی پاتولوژی

تاریخچه

معرفی

همکاران آزمایشگاه

امکانات

رده های سلولی

[vc_empty_space]

عکاس: علی جعفرمحمدی


اطلاعات تماس:

 تهران/ انتهای بلوار کشاورز/ درب شرقی بیمارستان امام خمینی (ره)/ انستیتو کانسر
ایران/ ساختمان رادیوتراپی/ طبقه سوم

تلفن: 66581638-021 – 61192501-021

تلفکس: 66581642-021

رایانامه: crc@tums.ac.ir – crc.tums.ac.ir@gmail.com

ما را دنبال کنید:


اینستاگرام

پیام رسان تلگرام

 

لینک های ضروری:

   مرکز تحقیقات سرطان

   مرکز تحقیقات بیولوژی سرطان

   مرکز تحقیقات پرتودرمانی سرطان